MultiSubCulti

Hét spel van “DeBoot” kan je nu ook thuis spelen!

Ontmoeting is één van de belangrijke pilaren waar “DeBoot” voor in het leven is geroepen. In die ontmoeting zijn er verschillende mogelijkheden om samen te zijn.
Eén daarvan is spel. Naast poolbiljart, tafelvoetbal en de Playstation zijn er ook veel gezelschapsspellen waar je je mee kan vermaken in “DeBoot”.

Als je regelmatig in “DeBoot” komt heb je waarschijnlijk al eens kennis gemaakt met het spel MultiSubCulti. De voorloper van dit spel is het “padvindersspel”. Een nadeel van dit spel is dat je het met maximaal 5 of 6 spelers kan spelen.
De behoefte om met meer spelers te kunnen spelen heeft ons aan het denken gezet om dit spel aan te passen en meer “onze” identiteit mee te geven.
Juist het idee van de ontmoeting en de verscheidenheid aan mensen die hier komen heeft de inspiratie gebracht voor de naam “MultiSubCulti”.

Multi = veel en SubCulti is een afkorting voor sub-culturen. Oftewel, culturen binnen een cultuur (zoals onze Nederlandse cultuur intussen een grote verscheidenheid aan sub-culturen omvat).
Een zoektocht op internet heeft ons een bonte verzameling aan sub-culturen en hun betekenis opgeleverd. Een keuze is gemaakt, een design is bedacht en het spel kan met 11 personen tegelijk gespeeld worden.
Nu is het spel klaar voor de buitenwereld en kan het gebruikt worden om onder meer “DeBoot” (nog) meer bekendheid te geven.

Nu is het spel klaar om de ontmoeting in het spel vanuit “DeBoot” uit te breiden naar onze huizen en van daaruit naar waar “het spel van ontmoeting” ons maar brengt...

“DeBoot”

Een plek waar je, wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, je welkom mag weten!

“MultiSubCulti”

Een spel waar je, wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, elkaar mag ontmoeten!

Verkrijgbaar bij "DeBoot" voor €12,50 per stuk.

"Spelregels"

Download hier de spelregels voor MultiSubCulti!